Det siger tidligere deltagere og klienter

Individuelle sessioner

“Elin is a gem of empathy and grounded wisdom, full of positive energy and with a clear vision of a client’s potential.

She has a grounded intuition about what is going on and lovely ways to make you feel held, seen and listened to, even on a distance call. I can only give my warmest recommendations to her work, that leaves you feeling energized and with new insights.”  -Elof Almebäck, Sweden

“Hos Elin er der skabt et trygt, hjertevarmt og fortroligt rum. Da jeg kom første gang var den hjertevarme ikke noget jeg før havde oplevet i terapi. At arbejde sjæleligt var heller ikke noget jeg havde prøvet før, men det havde så stor effekt. Jeg fik hurtigt en anden forståelse af mig selv og mine oplevelser end jeg før havde erfaret. Jeg elsker at træde ind af døren hos Elin, for jeg finder altid en ro selv om det kan være svære ting som bearbejdes.”        – Pia

“Jeg har fået terapeutisk massage hos Elin. Det var en fantastisk oplevelse. Den ro og det nærvær hun har, gør det muligt at give sig hen i tillid og bare tage imod. Det giver en tryghed, til at turde møde hvad der end måtte komme op til overfladen i forløbet. Mine varmeste anbefalinger.”      –  Helle

“Elin mirrored, witnessed, named and sponsored my level of creativity and created the space so I could begin to give myself permission to own the blatant fact that I am ‘A Creative’ and I am highly creative. I have struggled with owning this label due to school and being told I’m not a creative person because I am not a painter, drawer or maker with my hands.

Elin’s presence is so powerful. I had the privilege to experience this many times. She frequently was able to tap into the field of wholeness and listen with her whole body. This created an incredibly safe container from which I was able to explore my inner landscape.” – Sacha

“Elin has an ability to create the safest container in a very short time. It was effortless how she created instant rapport and trust.” – Rosemarie

“Elin granted me the experience of a family constellation with all the depth, love and wisdom that only Elin can bring in the field. What a divine experience. If you ever consider taking a family constellation experience from the depth of my heart I recommend Elin”.  – Dee

“Elin has a grounded intuition about what is going on and lovely ways to make you feel held, seen and listened to, even on a distance call. I can only give my warmest recommendations to her work, that leaves you feeling energized and with new insights.” -Elof Almebäck, Sweden

“I received two potent energetic shifts that were so very visceral for me while working with Elin. What I felt within my body has given me a deeper understanding of what I need to feel moving forward and how it will impact the work I want to do in the world.” – Nicole

Gruppeforløb om kreativitet og sundhed

“Tusinde tak for et fantastisk kursus. Det var noget af en opvågning, af de gode. Jeg fik lært at observere og forstå, hvor vigtig det er for min krop, min psyke og sjæl at de symptomer jeg får i livet, bliver taget sig kærligt af på lige fod, det hele hænger sammen. Det blev meget synligt for mig at netop min krop bliver skurken og holdt ude og ikke set og hørt når der opstår et symptom: ”det er også den dumme krop der er skyld i at jeg har det dårligt.”
Det fik jeg virkelig lært gennem alle de små udfordringer du gav os. Når vi tegnede, farvede, skrev og lavede små familie opstillinger bygget op om vores symptomer, specielt denne øvelse var så lærerigt for mig. Og ikke at forglemme meditationerne, der hver gang skabte ro i mig. Meget af det du guidede os igennem, havde jeg ikke prøvet før, men jeg var meget tryg.
Det der også var rigtig rart, var at vi ikke skulle krænge vores inderste ud til de andre kursister, men at vi kun snakkede om det vi oplevede i øvelserne, som også var frivilligt. Du skabte så meget tillid så det var aldrig et problem. Det gav så meget plads til bare at være.
Det var også dejligt at selv om du havde en plan for dagen var der plads og tid til at dele evt. oplevelser der fyldte for os hver især efter øvelserne.
Vil hermed gerne sige tak til dig Elin, for et super godt kursus. Det har givet mig langt mere ro, og accept af min krop. Hele mig har det langt bedre når jeg tager mig kærligt af hele mig, og mine symptomer kommer ikke til at fylde som en tung klods om mine ben som før. Jeg konstaterer at de til tider dukker op og de er en del af mig.  Af hjertet tak”
– Annette

Om Styrk dit kreative potentiale:

“Tak for stor indsigt, nyt syn, alt i mig er ok. Alt hvad jeg indeholder må komme til udtryk.
Inden jeg begyndte på kurset havde jeg oplevelsen af at noget pressede på indefra og ville ud, men kunne ingen steder komme. Jeg anede ikke hvad jeg skulle stille op med det. At jeg skulle kunne fremstille noget smukt? Jeg troede at der kun kunne komme noget grimt fra min side, noget jeg helst ikke ville se på.  ” – Gerda

“Jeg fik rigtig meget ud af kurset, fik tænkt mine behov, værdier og hvad der har begrænset mig i forhold til min kreativitet godt igennem, så jeg føler faktisk at jeg er godt rustet, og ikke tilbageholdende med at springe ud i det.

Og Elin, jeg er SÅ taknemmelig for al den hjælp du har givet mig. Føler at jeg langt om længe har fundet mig selv, jeg har aldrig før haft så godt et selvværd som jeg har nu.

Føler mig stærk, fuld af selvtillid og glad for mit liv 🙏🏻. Der er rigtig mange ting, der ligesom er faldet på plads.

Håber du får mange kursister til dit fantastiske kursus, du er simpelthen så kompetent, kreativ, sjov og fantasifuld”.
–  Hanne

”Kurset har givet mig en ny følelse/forståelse af at det nytter at udtrykke det der opstår i nuet, en meddelelse fra det ”skjulte” til bevidstgørelse”. En forundring over at det gik så forholdsvis let at udføre de øvelser vi blev givet. Nyt mod til at fortsætte. Jeg mødte op uden forventninger, med åbent sind og nød den behagelige undervisningsform i trygge rammer. Det har givet mig et tiltrængt boost og ønske om at fortsætte udforskningen. ” – Ellinor

“Efter kurset har jeg ændret syn på mig selv og min kreativitet radikalt. Nu anerkender jeg den og behovet for at udleve den. Tidligere var den blot noget hyggeligt, jeg kunne give mig til, når jeg lige havde ordnet alt muligt andet først. Jeg skulle yde, før jeg kunne få lov til at nyde at udfolde MIG. Med det resultat, at der stort set aldrig rigtig var tid.

Nu bemægtiger trangen til kreativitet – skrive, tegne, male, brodere – mig, så jeg bare må overgive mig – og det gør jeg med glæde. Det sjove er, at det pludselig er meget nemmere at få alt muligt andet gjort også.

Det var rørende og vigtigt at møde andre kvinder, som hver især fortalte deres historie om kampen for at skabe plads til kreativiteten. En historie, som lignede min egen til forveksling. Lige så bevægende var det at være vidne til de andres generobringer af deres kreativitet, som da en pludselig opdagede, at hendes kreative udtryk kunne finde helt andre veje, en anden stoflighed og andre materialer, end det hun havde forestillet sig. Det var dybt inspirerende at være vidne til.  AF HJERTET TAK!”

– Inge

Om Kreative Vandringer

“Fra første færd indgød du mig med dit ikke-dømmende, rolige væsen en fornemmelse af tryghed til at være den, man er.
Jeg er vældig imponeret over, at vi på så forholdsvis kort tid (6 timer) blev guidet igennem både ydre og indre landskaber, og blev ført så vidt omkring. At det er muligt at komme på en vedkommende og stærk rejse i sit eget sind via en kombination af tegning og ord.
Med dine enkle og klare instruktioner var vi aldrig i tvivl om, hvad opgaverne lød på, eller  hvor vi skulle gå, og hvornår vandringen var i stilhed.
Meget elegant blev de indre højder og dybder matchet med det altid betagende landskab omkring Hald Sø, og ”hellige ” træer, vandløb og selve søen blev aktive elementer i den meditative vandring – uden at det på nogen måde virkede søgt eller poppet, men tvært imod kraftfuldt og sanseligt.
At vi efter 5 timer var klar til hver især at give, det emne, som vi havde vandret med, et billedligt udtryk og efterfølgende skrive et personligt eventyr, forekommer fortsat helt utroligt stærkt.”
– Bodil

“En forunderlig rejse ud i naturen og med Elins fine guidning og ro fandt mit udtryk vej ud, både på lærred og med ord. Virkelig en rejse værd, som jeg gerne tager på igen!” –  Charlotte

“En dag, der var godt tilrettelagt.
Det var fint, at vi ikke i detaljer, vidste hvad dagen ville bringe. Det gav en ekstra dimension at vi ikke skulle tænke frem. Det gjorde at det var lettere at være fuldt ud i processen med vores emne.
Dejligt, at vi ikke skulle dele vores dagsemne med hinanden og ej heller fremvise tegninger efter vi havde tegnet. Det fik fokus hen på processen i stedet for, hvordan tegningerne så ud og hvor god man er til at tegne.
Du er meget stille og rolig og man føler dig tryg i dit selskab.  Dagen har været meget i mine tanker, og mine åbenbaringer har fyldt på en god måde siden.”
– Mette

“Jeg nød hvert minut. Fordybelsen i naturen. Den flotte vandretur. Badeturen i Hald Sø i stilhed. Frokost i det grønne. Og rigtig gode og fordybende øvelser undervejs, som både overraskede og som fandt frem til essensen. Det var også rigtig godt at slutte af med at male til sidst.
Jeg synes du er en fantastisk vejleder. Meget nærværende og respektfuld. Og så har du en helt speciel stilhed og ro over dig.
Jeg håber at du kommer rigtig godt i gang med ”Åbne rum”. Mange mennesker har brug for det !!” – Lise

Om Naturterapi og Helende Vandring:

”Jeg har igennem de sidste 2 år deltaget i Åbne Rums “Helende Vandringer”, og har derigennem været i en lang proces, som er gået fra udbrændthed, stress og generel frustration over at “sidde fast” i et uhensigtsmæssigt mønster, til stille og roligt at blive bedre til at føle mig selv og mine behov, og efterhånden finde et klart mål med hvad jeg dybfølt ønsker i mit liv. <3

For mig har den terapeutiske proces som Helende Vandringer rummer krævet tid. Tid til at finde de metoder som virker for mig, samt tid til at lade forandringerne grundfæste sig og nye erkendelser og behov opstå. Med Elins guidning ud fra den enkeltes behov og ønsker, og gruppens dynamik, åbner der sig nogle nye muligheder og nuancer, som jeg ikke selv har været i stand til at se /finde. Det har ligeledes været meget givende, at jeg har kunnet spejle mig i de andre, det har givet grobund for nogle nye reflektioner, hvori jeg er blevet i stand til at se mig selv fra andre /nye vinkler.
Vi har et fantastisk rummeligt sammenhold i gruppen. Vi støtter, lytter, forundres, griner, græder og er rigtig gode til at give hinanden plads – også til de mindre flatterende sider af os selv. Vi bliver set og ser hinanden i et kærligt fællesskab.<3

Og så foregår det alt sammen i den smukkest natur uanset vejret, hvad der faktisk har vist sig at rumme stor værdi.”.

Hanne.

“Jeg har igennem mange år lidt af angst, stress, voldsom tankemylder og søvnløshed, og har i den forbindelse gået til diverse psykologer/psykiatere og alternative behandlere uden de store resultater. Derimod har de helende vandringer vist sig at være særdeles effektive for mig. Efter en 2 timers vandring er jeg ladet op med god energi, er dejlig rolig og afslappet, og fyldt op med motivation og inspiration. For mig er det helt utroligt, at jeg nu er i stand til at føle mig selv og mine behov langt tydeligere. Jeg er blevet i stand til at visualisere den ro som jeg oplever på vores vandringer og dermed bremse min stress og uro betydeligt.  Jeg er blevet langt bedre til at sanse og åbne op på en mindfull måde og være i nuet.
De helende vandringer har forbedret min livskvalitet og givet mig troen på, at jeg selv kan påvirke min livssituation til det bedre.
Elin er særdeles dygtig til at fornemme ens behov og vide hvilke ressourcer i naturen som bedst kan understøtte og motivere til en positiv udvikling. Hun besidder en dejlig ro, så man føler sig tryg og “set” i samværet med hende.
De ‘Helende vandringer’ er kommet til mig som ‘sendt fra himlen.’ Jeg er dybt taknemlig. ”     – Hanne.

Workshop i familiekonstellationer (online)

“To be able to see and feel where I’m stuck from a different perspective in Elin’s transformational workshop was so illuminating! This isn’t just a different way to THINK about where I was stuck, it was a full embodied experience from a deeper place and relating to it from different parts of me. I had never imagined that I was holding on to something that wasn’t mine to hold. The release of this stuckness at the end of the workshop was magical! It was felt and it was sent off with love. And what is mine to hold moving forward, is now by my side, on my side versus working against me. I am deeply grateful for this experience through Elin’s loving guidance.”

-Nicole

“I loved this Family Constellations workshop and was surprised at the unexpected things that came up. I started out with a certain idea in mind, but with Elin’s gentle guidance, I had some realizations about my relationships with my family and how certain feelings are really deeply ingrained.  It takes this kind of work to reveal these deep rooted emotions, where they come from, and to find ways to heal and evolve into a newer vision. It was amazing that making small changes suggested by Elin created a definite shift in my understanding of myself.

Elin created a lovely group energy and yet was able to give us each individual attention. She intuitively guided us, and the workshop flowed with her calm and supportive demeanor.  She is so experienced and has a depth of knowledge which made this such a valuable experience. Thank you Elin!”

-Marieke

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev