Interaktive foredrag og samtalekafé om livskraft, skaberkraft og forvandling

  • Om at bruge kunst og kreativitet som hjælp på rejsen igennem et “mellemrum”, f.eks. i krise og transformation
  • Om kunst, kreativitet og sundhed
  • Om at leve med livets paradokser
  • Om at give plads til skaberkraften – i samfundet og i den enkelte
  • Om at bruge kunst i arbejdet med sårbare unge

 “Creative Resilience”

–  A new story of health and taking creative action during the pandemic.
A conversation with Kim Douglas and For the Advancement of All Women

Kreativitet og indre robusthed i krisetid

Hvad gør det ved os, når vi hører så meget om krise og trusler både på sundhed og tryghed omkring os? Hvad kan vi gøre, for at booste vores eget indre modstandskraft, både psykisk og fysisk? Mit foredrag handler om at se vores sundhed på nye måder, om håb og glæde i krisetid og vil give dig praktiske værktøjer til at komme stærkere igennem den krise, vi alle sammen oplever på hver vores måde.

I dette foredrag deler jeg mine egne erfaringer og indsigter omkring det at komme igennem krise og sundhedsudfordringer, iblandet nyere forskning, kunst og kreativitet, natur, humor, glæde og en fælles verden. Fordi det hele hænger sammen.

Foredraget lægges op som en workshop, med plads til refleksioner og øvelser som bringer dig i bedre kontakt med din indre kraft og fleksibilitet til at håndtere en udfordrende tid.

Foredraget kan foregå live eller online.

Elin Pausewang er socialantropolog, kreativitetsvejleder og integrativ krops- og psykoterapeut. Indehaver af Åbne Rum, Værksted for skaberkraft og forvandling i Hjarbæk, Viborg.

Ring for mere information eller for at bestille et foredrag, tel. 25 85 79 23  eller mail elin@aabnerum.dk

Min stille revolution

Et foredrag om at gå for hurtig, blive sat på standby og finde vejen igen

Livet og verden forandrer sig ekstremt hurtig. Vi løber hurtigere og hurtigere for at nå det hele. I vores sjældne stille stunder, kan mange af os mærke en ubestemmelig længsel efter dybde og mening, nærhed og lidenskab. I vores del af verden har vi ikke længere behov for at samle mad, tryghed, penge, eller præstationer. Flere og flere får et behov for at kunne leve et liv i tråd med vores værdier og dybeste formål. Og verden har et stort behov for vores unikke evner, kompetencer og erfaringer. Men hvordan finder vi, hvad det er, vi længes efter, når vi render så forpustede rundt i vores fortravlede liv, og samtidig fortæller os selv, at vi ikke er gode nok?

I dette foredrag deler Elin erfaringer og indsigter fra hendes langvarige feltarbejde i hjernerystelsens stille og langsomme rum og rejsen til Åbne Rum. Krydret med kvantefysik, friluftsliv, humor og kreative øvelser.

Elin Pausewang er socialantropolog, kreativitetsvejleder og integrativ krops- og psykoterapeut. Indehaver af Åbne Rum, Værksted for skaberkraft og forvandling.

Ring for mere information eller for at bestille et foredrag, tel. 25 85 79 23 eller mail elin@aabnerum.dk

Tilmeld dig nyhedsbrev