Styrk dit kreative potentiale

-Et gruppeforløb for at udforske dit personlige og kreative potentiale og unikke udtryk

Inden jeg begyndte på kurset havde jeg oplevelsen af, at noget pressede på indefra og ville ud, men kunne ingen steder komme.

(Gerda, tidligere deltager)

Måske har du oplevelsen af, at der er noget du gerne ville udtrykke. Eller skabe. På din  måde.
Men der er så mange grunde til, at du ikke har tid. Eller ikke har tro på, at du kan.
Du tror måske, at du ikke er særlig kreativ, fordi du ikke er særlig god til at tegne eller male, danse eller synge.
Men kreativitet er så meget andet end det.
Kreativitet handler om at leve livet på din måde.
Din skaberkraft.

Workshop – en weekend  kl. 10-16 begge dage- Ny dato kommer

Kurset har givet mig en ny følelse/forståelse af at det nytter at udtrykke det der opstår i nyet, en meddelelse fra det “skjulte” til bevidstgørelse. Det har givet mig nyt mod til at fortsætte udfordringen.”
Ellinor, tidligere deltager

Forløbet er for dig, der ønsker større forbindelse til din egen kreativitet og skaberkraft. Måske fordi du mærker, at der er noget, der vil ud, kraft og farver, former, bevægelser i dig som banker på og som du selv har svært ved at møde og give plads, men som du mærker, ikke længere skal holdes tilbage. Forløbet er også for dig som har behov for at udforske dine næste skridt i verden, med større forbindelse med noget dybere i dig selv.

Mange af os er gode til at tilpasse os krav i omgivelserne eller andres behov, og glemme eller nedprioritere os selv.  Vi har i mange år undertrykket vores egne behov og det, der har presset på af livskraft og skabertrang. Det behøver ikke at være kunstneriske udtryk, det kan i ligeså høj grad være en trang til at være dig selv og skabe dit unikke aftryk – i dit arbejdsliv, i din have, med dine nærmeste, i din egen virksomhed, i dit hverdagsliv. Her udforsker vi det igennem det skabende, kunstneriske udtryk, og arbejder samtidig med at komme igennem det, der blokerer dig fra at leve og udtrykke dig autentisk.

Derfor er dette kursus specielt rettet mod dig som ønsker

  • en tryg ramme til at udforske din skaberkraft
  • eksperimentere med dit eget kreative udtryk
  • arbejde med din personlige udviklingsproces

Jeg har lært at det er livsvigtig at udtrykke min livskraft og glæde” – tidligere deltager

Styrk dit kreative potentiale  – workshop over 2 dage fra kl. 10-16

  • Udforsk hvad kreativitet er for dig, og hvad du længes allermest imod
  • bryd igennem det, der holder dig tilbage fra at skabe det liv, du allermest ønsker at leve
  • udforsk mange forskellige kreative udtryk og hvordan de virker for dig

Du får mulighed til at arbejde dybt med din kreativitet, og med udforskning af forskellige kreative måder at udtrykke dig på.  Der er fokus på at skabe et trygt rum til din egen eksperimenterende, kreative proces i et støttende fællesskab med andre.

Du får kærlig støtte til din proces og en større forbindelse til din egen kreativitet og skaberkraft.

Du vil blidt guides til at finde en dybere forbindelse til dig selv, til større afklaring af dit unikke udtryk og din retning videre.

Du støttes til at komme igennem blokeringer, som holder dig tilbage fra at stå frem i din kraft og kreativitet.

Du vil få anledning til at prøve ud forskellige kunstneriske udtryk uden præstation, f.eks. tegning og maling, skrivning, bevægelse, stemme. På denne måde får du forskellige sanselige og skabende oplevelser og flere tilgange til din egen kreativitet.

Du får anledning til at mærke tydeligere, hvad dit udtryk består af, og hvordan du bedst kan fornemme og udtrykke dit indre landskab.

Du får støtte til at skabe et trygt rum for din egen proces derhjemme og hjælp til at integrere din unikke form for kreativitet i dit daglige liv og virke.

Det er ikke et terapiforløb, men et forløb for at vække dit potentiale og indre kreative kraft. Har du terapeutiske temaer eller disse kommer op undervejs, kan individuelle coaching- eller terapisessioner med mig tilkøbes til en særpris, så du trygt kan udforske det, der dukker op undervejs.

Undervisning i små grupper på 4-8 deltagere.

“Jeg er meget glad for mit nye syn på mig selv efter kurset. En bredere og lysere vej at gå. Jeg er kreativ og jeg glæder mig til at udfolde mig.” – tidligere deltager

Dato: Dato kommer

Din investering: kr. 2600,- inkl. materialer.
Der er mulighed for at betale i rater.

Sted: I nærheden af Viborg

Tilmelding ved at skrive en mail til mig elin@aabnerum.dk, eller ringe mig på tlf. 25857923. Du får tilsendt en faktura og er sikret en plads når du har betalt (evt. første rate).

Kontakt mig gerne hvis du har brug for mere information. Dersom du er i tvivl om det er noget for dig, tilbyder jeg en gratis og uforpligtende udforskningssamtale omkring hvad kreativitet er for dig, og hvad du har behov for.

Tag kontakt hvis du har spørgsmål eller er ønsker en gratis uforpligtende samtale om din unikke kreativitet og hvilket tilbud der vil kunne være aktuelt for dig, på mail elin@aabnerum.dk eller 25857923.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev