Om Åbne Rum

Åbne Rum skaber – sammen med naturen – rammerne for at du kan udforske og udfolde et mere meningsfuldt, kraftfuldt og autentisk liv

Åbne Rum byder på

Vandringer i natur med øvelser i nærvær og kreativitet
Fordybelse og nytænkning med kreative værktøjer
Individuel proces og terapi – såvel som gruppeforløb
Foredrag og undervisning

Åbne Rum er et værksted for fordybelse og fornyelse ved hjælp af væren i natur, legende udforskning af kunstneriske udtryk og kreativitet, og med mulighed for at gå i dybden med krops- og psykoterapi.

Åbne Rum bygger på overbevisningen om at vi alle har tilgang til meget større muligheder og ressourcer end vi tror, og at vore tanker og forestillinger om os selv er med til at begrænse eller åbne op for disse muligheder. Åbne Rum søger at skabe en tryg ramme for at udforske, udvikle og udfolde en ny fortælling om sig selv og sit liv, og finde mening og retning i livet.

Åbne Rum arbejder både med én-til-én sessioner, i små grupper og værksteder, tilpasset den enkeltes behov og tema. Vi arbejder med det enkelte menneske eller gruppe ud fra den enkelte deltagers specifikke situation, og hver proces er unik. Her tilbydes der ikke kun samtale men også at vandre på opdagelse ind i de ordløse, åpnende rom som naturen og kunsten/kreativiteten tilbyder.

Åbne Rum ejes og drives af Elin Pausewang, som er uddannet psykoterapeut, socialantropolog, kreativitetsvejleder, facilitator og coach. Hun har lang erfaring med at arbejde med kreative processer og menneskelig udvikling. Hendes tværfaglige baggrund giver en forståelse af mennesket som en del af samfund og kultur, og med en holistisk tilgang til krop, sind, ånd og sjæl.

Åbne Rums smukke lokaler befinder sig midt i den charmerende landsby Hjarbæk, med fjordlandskabet lige udenfor døren og rige muligheder for kreativ udfoldelse og fordybelse.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev