Udforsk dit kreative udtryk og forny din fortælling om dig selv

At skabe noget kreativt, ordløst, mens du er dybt forbundet med dig selv, skaber en bro fra dit indre rum til det ydre, fra din sjæl til dit sind og din bevidsthed.

“Elin mirrored, witnessed, named and sponsored my level of creativity and created the space so I could begin to give myself permission to own the blatant fact that I am ‘A Creative’ and I am highly creative. I have struggled with owning this label due to school and being told I’m not a creative person because I am not a painter, drawer or maker with my hands.” – Sacha

Kreative forløb i gruppe og individuelt

I Åbne Rum udforsker vi legen og kraften i kunst og kreativitet – gerne gennem flere forskellige kunstarter; f.eks. maling, tegning, skrivning, musik, dans, teater mm. Ikke for at præstere stor kunst eller vise vores originalitet og kreativitet, men for at udforske og udfolde andre sider end dem, vi bruger til hverdag.

Der er ikke så stor plads til vores kreative udtryk og vores intuition i vores samfund i dag, og det kan skabe både mangelsygdomme og stærke længsler. At finde ind til dit kreative udtryk giver både glæde, mening, indsigt og gode oplevelser undervejs. Vi lader os gerne inspirere i og af naturen.

 Styrk dit kreative potentiale – gruppeforløb

Et gruppeforløb på 3 dage hvor du kan udforske mange forskellige udtryk og blidt guides igennem dine blokeringer, for at skabe plads din helt egen kreativitet og dit unikke udtryk

Individuelle kreative forløb

For dig, der har lyst til at udforske din kreativitet på egen hånd i et trygt rum og med et kærligt vidne.

Kreativ procesweekend

Kreativ problemløsning: Få nye indsigter gennem legende udforskning af forskellige kunstneriske udtryk

Gennem forskellige kunstneriske udtryk og kreative øvelser, udforsker vi den måde, man kan bruge kreativitet og kunst som kreativ problemløsning. Vi tegner, maler, laver ler, skriver og danser. Hvis der er interesse for det, kan vi også udforske enkle øvelser indenfor improvisationsteater og stemme. Vi bruger gerne naturen som inspirationskilde.

Kurset kræver ingen forhåndskundskab eller formåen inden kunst eller kreativitet, og det er ikke målet, at skabe stor kunst.

Vi tager udgangspunkt i én bestemt udfordring eller problemstilling, og går i dybden med den fra mange forskellige vinkler og med forskellige udtryksformer. Det må gerne være en udfordring, som er personlig vigtig for dig – som du ikke har svar på endnu. Jo mere personlig vigtig din problemstilling er, jo dybere kan du gå i processen – men det er helt op til dig. Det er en kreativ proces som også kan være personlig, men det er ikke psykoterapi og du behøver ikke dele din proces med de andre hvis du ikke ønsker det.

Tag kontakt dersom du ønsker at bestille kurset til dig selv eller din gruppe eller organisation.

Læs videre  om kurset HER

Workshops i kreative processer – med natur og mindfulness

Åbne Rum arrangerer gerne et kreativt forløb eller en-dags workshops for din gruppe eller forening så vel som for virksomheder og personalegrupper.
Naturen inkluderes gerne i forløbet, f.eks. med guidet vandring med mindfulness og mad over bål.

Tag kontakt for nærmere detaljer og pris hvis du ønsker en workshop for din gruppe eller virksomhed.
Tel. 25 85 79 23

Læs mere her  om Kreative Vandringer

Enkle øvelser med farver, streger, musik, ord, bevægelse eller form, hvor formålet ikke er at skabe stor kunst,  men at finde ind til kreativiteten i dig selv, komme ud af autopiloten og begrænsninger og udforske nye idéer og indsigter.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev