Skabende transformation: individuelt procesforløb

Står du ved en skillevej i dit liv? Søger du en ny retning og mening med dit liv?  Er du sat på pause i livet, måske på grund af sygdom, stress eller krise?
Har du en en fornemmelse af at du har noget vigtigt at bidrage med i verden, men ikke helt tror på det? Måske er du frustreret over, at du ikke har fundet ind til det endnu, eller at dit liv ikke giver dig rum til at udleve dit fulde potentiale?

Åbne Rum giver dig en tryg og rummelig ramme så du kan udforske og udfolde et mere autentisk og kraftfuldt dig. Få hjælp til at finde fodfæstet og en meningsfuld retning i dit liv. Opdage ressourcer hos dig selv som du måske ikke vidste, du havde. Få støtte til at skabe en ny livsfortælling – der du står i din styrke og lever dit fulde potentiale.

Jeg vil altid tilpasse den måde vi arbejder på, efter din unikke situation og dine behov. Vi kan arbejde terapeutisk hvis det er det du har brug for, eller legende og kreativt, vandrende i naturen, med krop og massage eller med systemiske opstillinger. Du kan vælge at arbejde under fire øjne eller sammen med andre.

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev