Aktiviteter og tilbud i Åbne Rum

Tilbud og aktiviteter i Åbne Rum Efterår 2022

Åbne Rum tilbyder løbende

Se nedenfor for mere information. For at få løbende information om nye tilbud kan du tilmelde dig nyhedsbrev nederst på siden eller følge Åbne Rum på Facebook.

Individuelle sessioner

En samtale eller et individuelt forløb i Åbne Rum søger at give dig større forbindelse til dine ressourcer, din skaberkraft, og hvad du ønsker med dit liv.

Jeg har en  rygsæk af professionel erfaring og metoder, og tilpasser enhver individuelle session til dig og den situation du er i. Der er rige muligheder for at kombinere:

 • samtaler med fokus på dine potentialer og din vej fremad
 • psykoterapi og forløsning af blokeringer eller traumer der hvor der er behov
 • kreative udtryk og kunstterapi
 • naturterapi
 • familieopstillinger eller systemiske opstillinger
 • massage og energiarbejde

Skriv eller ring hvis du ønsker at klargøre hvad du har behov for og hvad jeg kan tilbyde dig. Kontakt mig for aftale på telefon 25 85 79 23 eller mail elin@aabnerum.dk.

Sessionerne kan finde sted her i mine lokaler i smukke Hjarbæk nord for Viborg, eller online på zoom. Begge dele fungerer godt og giver stort udbytte.

Bålaftener med Fordybelse og fornyelse ved bålet.

En smuk og magisk aften sammen med andre rundt bålets skær, med stilhed og samtale og en guidet proces for at give slip på det gamle og give plads til det nye, der ønsker at komme frem i dit liv.

NB vi har fundet et meget skønt, egnet sted i nærheden af Hjarbæk og vil snart igen udbyde bålaftener i forbindelse med fuldmåne.

3 timers VIP naturterapi eller kreativ session i naturen

Hvis du har brug for støtte og vejledning i en svær situation samtidig som du finder inspiration og ro i naturen, er dette noget for dig. Du støttes i at gå i dybden med det, du er udfordret af lige nu, med samtale og de øvelser og fordybelser der er behov for. Du får også redskaber til selv at gå videre med at bruge naturen som helende partner i din proces. Vi mødes fortrinsvis onsdag formiddag ved det smukke landskab øst for Hald Sø. Ring eller skriv mig for nærmere information.

Find din livskraft og indre styrke gennem kreativitet –
Gruppeforløb med opfølgning over 9 måneder

 • Ønsker du en dybere forbindelse til dig selv?
 • Ønsker du at frigøre mere energi og kraft i din krop?
 • Ønsker du at leve et mere autentisk og skabende liv – som giver mening?
 • Ønsker du at udtrykke dig selv på en mere sandfærdig måde?
 • Ønsker du at udforske forskellige måder du kan udtrykke dig selv – med dine hænder, din stemme, med farver og former, med din krop?

Et 9 måneders forløb med workshop en gang om måneden i en lille, støttende gruppe, hvor du får opfølgning i din proces og støtte til at finde og udfolde dit unikke udtryk. Dato for næste forløb kommer snart.

Se mere information om forløbet her. 

Tag kontakt hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig på om jeg har et tilbud der vil kunne være aktuelt for dig.
Skriv til mig på mail elin@aabnerum.dk eller ring på telefon 25 85 79 23

Kalender

Tilmeld dig Åbne Rums nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev

* indicates required

Jeg giver herved Åbne Rum tilladelse til at sende mig nyhedsbrev, tilbud om kurser og andre relevante nyheder.

Du kan fravælge dig nyhedsbrevet hvornår du vil, ved at klikke på linket nederst på nyhedsbrevet. For information omkring vores persondatapolitik, se Åbne Rums hjemmeside:https://www.aabnerum.dk/persondatapolitik/.